Fantin Valtit

Vekaratori Fantin punaisena lankana on ajatus ”LAPSELTA LAPSELLE”. Ekologisuus ja kierrätys, siis anna hyvän kiertää. Meille voit tuoda myyntiin kaikki hyväkuntoiset ja käytetyt lastenvaatteet, -jalkineet ja muut tuotteet aina vauvasta 150 senttiseen asti.
 
Voit laittaa tuotteet itsepalvelumyyntiin haluamallesi ajanjaksolle 6 tai 12 päivää.

Jeesi-palvelu
tarjotaan normaaliin 6 tai 12 päivän vuokrajaksolle kaikille asiakkaille. Tuotteet hinnoitellaan kotona. Aluksi voi tuoda kaksi "Ikea" -kassia Fanttitorille. Tavaraa voi tuoda lisää muutaman päivän päästä, jos haluaa. Me laitamme tuotteet myyntiin ja huollamme hyllyä koko vuokrajakson ajan. Asiakas noutaa loput tavarat myyntijakson viimeisen päivän iltana ja saa tilityskuitin, jonka mukaan saat kirpparituottosi tilille. Tavarat voi noutaa viimeisen aukiolotunnin aikana.

Iisi-palvelu myyntiprovisio on 50% koko myynnistä. Erillistä vuokrapaikan hintaa ei siis tarvitse maksaa. Yksi myyntijakso on kaksi viikkoa. Jakso pitää varata etukäteen joko puhelimella 040 684 7271 tai sähköpostilla info@fanttitori.fi. Myymättä jääneet tuotteet tulee noutaa viimeistään seuraavan viikon sisällä. Samalla asiakas allekirjoittaa ja saa kuitin tilitettävästä summasta. Voit myös lahjoittaa ne Vekaratori Fantin omistukseen. Iisi-palvelu on helppo kiireiselle asiakkaalle. Parhaiten saamme myytyä hyväkuntoiset, uudehkot ja etenkin merkkivaatteet. Hinnoittelun yhteydessä kaikki, ei niin myyntikuntoiset jätetään laittamatta myyntiin.

Ostopalveluun voit tuoda ja tarjota. Ostetaan sopivaan hintaan.

Second-hand vaatteiden lisäksi uudella Vekaratorilla on nettikauppojen outlet -tuotteita. Merkkejä mm. Mini Rodini, Papu, Phister&Philina.
Tällä hetkellä vierailijoina ovat Pikku Jalat ja Lasten Taikamaa.

Vekaratorin etuosassa on Pajumaja lapsiperheiden erikoisliike. Valikoimista löytyy reippaan raikkaita vaatteita ja asusteita, kestäviä ja pestäviä lastenhoitotuotteita sekä luonnonmukaisia leluja ja lastentarvikkeita. Valikoimaa täydentävät kotimaisten suunnittelijoiden ja käsityöläisten uniikit lahjatuotteet. www.pajumaja.fi

Lainahaikara, voit vuokrata Wompatin ja Tulan kantoreput, Girasolin kantoliinat, kantotakkeja sekä TENS-laitteita. Reput, liinat ja kantotakit on mahdollista lunastaa vuokrauksen jälkeen omaksi. Vuokratuotteet ovat Vekaratori Fantissa Pajumajan puodissa. Vuokratuotteet voidaan myös postittaa. www.lainahaikara.fi


 
AMMU Design ja Synphia Internet & Media