Vekaratori Fantin ohjeet ja säännöt

Voimme mainostaa tuotteitasi esim. Facebookisssa (provisiotuotteet ja paljon tilaa vievät tuotteet). 

Muista aina, että tuot myyntiin puhtaita ja mielellään ehjiä vaatteita ja tuotteita. Tunkkaisia ja likaisia vaatteita on turha koettaa myydä. Puhtailla tuotteilla vaikutamme torin viihtyvyyteen ja siihen miten asiakkaat niitä ostavat.
 

Vekaratori Fantissa on kielletty pelkästään uudella tuotteilla täytetty hylly. Vekaratori voi kieltää asiakasta tuomasta pelkästään uutta tavaraa verotuksellisista syistä.

 

Noutamattomat tavarat siirtyvät Vekaratori Fantin omistukseen, jos niitä ei noudeta 1 viikon aikana vuokrajakson loppumisesta.

 
Jos huomaat, että jonkun hyllyyn on eksynyt väärä hyllynumero, niin voit ystävällisesti tuoda sen kassalle tai palauttaa se oikeaan hyllyyn.

 

CD- ja DVD tai konsolipelien sisällöt voimme ottaa kassalle säilytykseen.


Kaikki myyntiin tuodut tuotteet ovat asiakkaan omalla vastuulla. Vekaratori Fantti ei korvaa rikkoontuneita, kadonneita tai vahingoittuneita tuotteita. Valppaana toki olemme ja ilmoitamme kaikki kiinnijääneet ”pitkäkyntiset” poliisille. Vekaratorilla ei myydä piraattituotteita, K-18 eikä vaarallisia –tuotteita. Elintarvikkeiden myynti muualla kuin kahviossa on myös kielletty. Vekaratori Fantti ei korvaa tulipalosta, vesivahingosta tai muussa onnettomuudessa vahingoittuneita ja tuhoutuneita tuotteita ja tavaroita.


Meillä on kameravalvonta.
AMMU Design ja Synphia Internet & Media