Vekaratori Fantin ohjeet ja säännöt

Voimme mainostaa tuotteitasi esim. Facebookisssa (provisiotuotteet ja paljon tilaa vievät tuotteet). Itsepalvelumyyjä voi halutessaan ottaa tehokkaan facebook mainonnan. Mainonnan hinta on -3% myyntituotosta.
 

Jos itsepalvelupaikan myyjällä on hyllyn vuokrajakson aikana tulossa myyntiin esim. vaunut. Veloitetaan vaunujen myyntihinnasta erikseen -20% myyntiprovisio, jos tuote menee kaupaksi. Hintaan kuuluu mainonta.
 

Muista aina, että tuot myyntiin puhtaita ja mielellään ehjiä vaatteita ja tuotteita. Hintalappuun kannattaa laittaa huomio, jos tuote on viallinen. Tunkkaisia ja likaisia vaatteita on turha koettaa myydä. Puhtailla tuotteilla vaikutamme torin viihtyvyyteen ja siihen miten asiakkaat niitä ostavat.
 

Lelun hintalapussa kannattaa kertoa jos tuote viallinen. Huomioithan hinnassa, jos tuote on viallinen.
 

Vekaratori Fantissa on kielletty pelkästään uudella tuotteilla täytetty hylly. Vekaratori voi kieltää asiakasta tuomasta pelkästään uutta tavaraa Suomen verotuksen vuoksi.
 

Tavaroita tuodessa saat kassalta 2 kpl A4 tarra-arkkia hintalappuja. Lisätarra-arkit 0,50€/ arkki. Hintalapussa on viivakoodi, hyllyn numero. Lisää siihen vielä tuotekuvaus, koko ja haluamasi hinta. ( Korjattua hintalappua ei hyväksytä kassalla, jos hinta muuttuu tee uusi.) Kiinnitä hintalaput haka- tai nuppineuloilla, klemmareilla tai neulomalla. Tarra ei välttämättä pysy kaikissa materiaaleissa itsestään.
 

Omia vaaterekkejä ei saa tuoda myyntipaikalle.
 

Kun maksat vuokrajaksosi, kuittiin merkitään tuontipäivämäärä ja hakupäivä. Kassalta saat maksun yhteydessä kaksi arkkia hintalappuja, joissa on 80 kpl hintalappuja. Tavarat voit tuoda liikkeen aukioloaikojen puitteissa sovittuna tuontipäivänä. Jos tuot tavarat aamulla saat yhden päivän myyntiedun itsellesi veloituksetta. Tavaroiden tuontipäivästä ei veloiteta. Voit tuoda tavaraa lisää myyntiin koska haluat meidän aukioloaikojen aikana. Tule henkilökohtaisesti kassalle kertomaan, kun tuot lisää myytävää sekä vuokra-aikasi lopussa. Muista säilyttää hyllypaikan vuokrakuitti, jotta voit tarvittaessa sen esittää.

 

Pöytä pitää olla tyhjänä vuokrajaksosi viimeisenä päivänä puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.
 

Voimme tyhjentää pöydän puolestasi. Veloitamme siitä 10 €, joka vähennetään myynnistäsi.
 

Tilitys tehdään viimeistään puolituntia ennen sulkemisaikaa. Saat sen 2-3 päivän kuluttua tilillesi tai käteisellä. Käteistilitys on kuitenkin hyvä ilmoittaa, kun alkaa jakson.
 

Noutamattomat tavarat siirtyvät Vekaratori Fantin omistukseen, jos niitä ei noudeta 1 viikon aikana vuokrajakson loppumisesta.

 
Jos huomaat, että jonkun hyllyyn on eksynyt väärä hyllynumero, niin voit ystävällisesti tuoda sen kassalle tai palauttaa se oikeaan hyllyyn.

 

CD- ja DVD tai konsolipelien sisällöt voimme ottaa kassalle säilytykseen.
 

Kassalta saat hyllyysi -30% tai -50% alekyltin halutessasi, silloin ale koskee kaikkia paikallasi olevia tuotteita. Kylttejä -30% tai -50% "vain merkityt tuoteet" saat kassalta.

 

Ostaessasi tuotteita toisten hyllyistä niitä ei saa jälleenmyydä Vekaratori Fantissa. Kunnioitetaan hyvää kauppatapaa meilläkin.


Kaikki myyntiin tuodut tuotteet ovat asiakkaan omalla vastuulla. Vekaratori Fantti ei korvaa rikkoontuneita, kadonneita tai vahingoittuneita tuotteita. Valppaana toki olemme ja ilmoitamme kaikki kiinnijääneet ”pitkäkyntiset” poliisille. Vekaratorilla ei myydä piraattituotteita, K-18 eikä vaarallisia –tuotteita. Elintarvikkeiden myynti muualla kuin kahviossa on myös kielletty. Vekaratori Fantti ei korvaa tulipalosta, vesivahingosta tai muussa onnettomuudessa vahingoittuneita ja tuhoutuneita tuotteita ja tavaroita.


Meillä on kameravalvonta.
AMMU Design ja Synphia Internet & Media