Tarjoukset

Uusi palvelu Vekaratorilla, ostopalvelu. Nyt voimme ostaa asiakkailta sopivalla hinnalla huippumerkkejä. (Myydessäni tuotteen joudun maksamaan ALV:n.) Esim. Metsola, Molo Kids, P O.P,Me&I, Maxomorro, Gugguu, Mini Rodini, Metsola, Småfolk, Racoon, Blaa. Tässä vain muutamia esimerkkejä joita asiakkaat ostaisivat.
*Voin ostaa yhdenkin vaatteen, jos hinnasta sovitaan.
*Myyvälle asiakkaalle vaivatonta. Ei tarvitse kuvailla tuotetta nettiin. Ei ole aikataulujen sovittamista mahdollisen ostajan kanssa.

Vekaratori voi myös ottaa myyntiin vaikka kaksi huippumerkkituotetta jotka ovat todella hyvässä kunnossa. Myyntiprovisio -20% tuotteen hinnasta. Meillä on kameravalvonta, jolla saa lisäturvaa tuotteiden myyntiin.

Uudet palvelut

Vauvahieronta ja koliikkiapu, joka sopii vastasyntyneestä noin 9 kk ikäiselle vauvalle. Hieronta erittäin lempeää vauvan ehdoilla tehtävää. Voin antaa vinkkejä myös kotihierontaan. Sopii kaikille vauvoille. Ei tarvitse olla varsinaista koliikkivaivaa. Teen myös vyöhketerapiaan pohjautuvaa stressiä poistavaa jalkahierontaa. Hierontaan kuuluu jalkakylpy ja hieronta, joka tehdään strutsiöljyllä. Jalkahierontaa ei voi tehdä raskaana oleville, korkeaa verenpainetta poteville asiakkaille eikä jos vaivana on esim. jalkasieni.

Tiistai-toriPalaa takaisin
AMMU Design ja Synphia Internet & Media